Προσοχή ζήτησε ο Πεδουλάκης

Προσοχή ζήτησε ο Πεδουλάκης

[ads]
Ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, αφού ο αγώνας με τη λιθουανική ομάδα αναμένεται δύσκολος.

«Η νέα σεζόν της Ευρωλίγκας, η οποία έχει διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής πλέον, ξεκινάει για εμάς με ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια στη Ζαλγκίρις. Σε κάθε πρεμιέρα επιβάλλεται η σοβαρότητα και η συγκέντρωση, καθώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι. Από τη μεριά μας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός.

Από τη μεριά του, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε: «Πρώτα από όλα, αισθάνομαι χαρούμενος που ξεκινάει η νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας ξανά. Ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις είναι το πρώτο μας τεστ, σε μια δύσκολη χρονιά, και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News