Προσφέρει και στα... αποδυτήρια ο Βέλεθ

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

Παναθηναϊκός: “Τίμιος” για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φραν Βέλεθ που φέτος τον Αχιλλέα Πούγγουρα απλά δεν τον βλέπει.

“Τίμιος” για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φραν Βέλεθ που φέτος τον Αχιλλέα Πούγγουρα απλά δεν τον βλέπει.

Παλίκαρος κιόλας μιας και λέει ότι τόσο καιρό παίζει με πόνους, ακόμα δεν τον βγάζουμε από τη μνήμη μας να πέφτει αποκαμωμένος στο γκαζόν μετά το ματς με την Τρίπολη (0-0) στη Λεωφόρο, με τον προπονητή του να τον βοηθά στις διατάσεις.

Τόσο καιρό ο Ίβηρας έκανε την ανάγκη φιλότιμο δουλεύοντας πολύ για να μείνει “μπροστά” από τα στόπερ και να προσφέρει “κάλυψη” ντουμπλάροντας δυναμικά τα “βυθίμαστα” Μαουρίσιο (περισσότερο) και Αλεξανδρόπουλου (λιγότερο) στα αντίπαλα καρέ.

Ο Βέλεθ έχει γνώση να διαχειριστεί τις ανάγκες που προκύπτουν στο (χαμηλού επιπέδου) πρωτάθλημά μας, ειδικά τώρα που βρίσκεται ο ίδιος σε “αγρία” κατάσταση.

Προσφέρει πολλά και στα αποδυτήρια, ως αρχηγός της ισπανικής παρέας, έχει πάρει από την αρχή τον Αϊτόρ υπό την προστασία του, ξέρει άριστα τις συνθήκες της λίγκας μας μετά το πέρασμά του από τον Άρη…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News