Προς τριπλό μεταγραφικό χτύπημα - Τα οικονομικά δεδομένα κάθε υπόθεσης

Προς τριπλό μεταγραφικό χτύπημα - Τα οικονομικά δεδομένα κάθε υπόθεσης

Λούντκβιστ, Βιτάλ και Παλάσιος. Έστω και αργά ο. Παναθηναϊκός προσπαθεί για το μπαράζ ενίσχυσης! Τα δεδομένα κάθε υπόθεσης.

Έρχεται ο Λούντκβιστ…

Μπορεί να αποκτήθηκε ο Λούντκβιστ με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κοιτούν και παραπέρα.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Λούντκβιστ ως δανεικό από την Γκρόνινγκεν για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Από τώρα, εξετάζεται η υπογραφή του Σουηδού μέσου ως το 2025 (θα παίξει τον πρώτο χρόνο δανεικός, συν άλλα τρία χρόνια), σύμφωνα με το newspao.gr.

Επί του παρόντος, το Τριφύλλι θα καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στις 200 χιλ. ευρώ και θα δώσει κι άλλα τόσα στους Ολλανδούς για τον δανεισμό.

Η ρήτρα είναι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, κοντά στις 800.000 ευρώ. Σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η ρήτρα, ο παίκτης θα έχει λαμβάνειν στον Παναθηναϊκό ένα ποσό που θα έχει αφετηρία τις 300 χιλ. ευρώ και χρόνο με τον χρόνο θα αυξάνεται.
Προς τριπλό μεταγραφικό χτύπημα - Τα οικονομικά δεδομένα κάθε υπόθεσης

Ανατροπή και… πράσινος ο Βιτάλ!

Ο Ματέους Βιτάλ έρχεται στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, να φορέσει τα πράσινα και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Παναθηναϊκός και Κορίνθιανς τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται στη χώρα την Πέμπτη.

Από εκεί πέρα, η Κορίνθιανς έδωσε στον Παναθηναϊκό, δύο επιλογές στον Παναθηναϊκό για τον Βιτάλ, ενόψει του επόμενου καλοκαιριού:

1. Να πληρώσει 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων

2. Να πληρώσει 8 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων.

Και στις δύο περιπτώσεις τα χρήματα είναι πάρα πολλά, ωστόσο σε μια χρονιά πολλά μπορούν να αλλάξουν!

Ο 23χρονος επιτελικός μέσος έρχεται για να λύσει πολλά από τα προβλήματα των πρασίνων μεσοεπιθετικά.

Θα αποτελέσει μέσα στις επόμενες μέρες την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη του Παναθηναϊκού μετά τους Κώτσιρα, Ρούμπεν, Σάρλια και Λούντκβιστ.

Το… colpo grosso με Παλάσιος

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, καθώς η Ιντεπεντιέτε έριξε σημαντικά τις απαιτήσεις της από τα 2 εκατ. ευρώ στο 1,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Ιντεπεντιέντε έριξε κατά 25% τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να διατηρούν, όμως, το ίδιο ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ του Παναθηναϊκού μπήκε στο… μάτι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον σύλλογο να κάνει την υπέρβαση στο οικονομικό για να τον αποκτήσει. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν από τις 800 χιλ. ευρώ κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ με την Ιντεπεντιέντε να βάζει ως βάση το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η οικονομική διαφορά των 300 χιλ. ευρώ, δεδομένης της έντονης επιθυμίας του Σέρβου προπονητή για την απόκτηση του Παλάσιος, λογικά, θα «γεφυρωθεί» και ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News