«Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης»

Το μήνυμα του Χατζηγιοβάννη μετά την νίκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να τα βρίσκει για νέο συμβόλαιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και έτσι οι «πράσινοι» οδηγούνται στη λύση της πώλησής του.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», το οικονομικό χάσμα μεταξύ ομάδας και παίκτη παραμένει αγεφύρωτο και το θέμα αρχίζει να τραβάει πολύ.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν πως θα χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο μιας και το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020, γεγονός που δίνει στον Χατζηγιοβάνη το δικαίωμα να κλείσει σε ομάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Υπό το πρίσμα αυτό, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και θα είναι καταληκτικές. Αυτό σημαίνει πως είτε θα «πέσουν» υπογραφές σε νέο συμβόλαιο για τις δύο πλευρές, η ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα πωληθεί ώστε να αποκομίσει ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.


Eλέγξτε επίσης

Το... πράσινο πάρτι είχε υπογραφή! (pics & vid)

Θύρα 13 Πετράλωνα: Λευτεριά στην ΠΑΕ (pic)

Μετά το πρωινό περιστατικό και την κινητοποίηση των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ, ακολούθησε ένα …

Ένα σχόλιο

  1. Κε Χατζηγιοβάνη,
    Νομίζω πως καλύτερο για όλους είναι να διαπραγματευτείς μια επιμήκυνση για ένα χρόνο το συμβόλαιό σου με αυξημένες αποδοχές και να επιβεβαιώσεις με το παιγνίδι σου και την συμπεριφορά σου την αξία σου. Έτσι και θα προσφέρεις στον ΠΑΟ, αλλά και το προφίλ σου θα βελτιωθεί και βεβαίως οι περαιτέρω αξιώσεις σου θα είναι δικαιολογημένα υψηλότερες στο ποδοσφαιρικό διεθνές “χρηματιστήριο”. Μην ξεχνάς ότι διάφοροι scouters/recruiters σε παρακολουθούν. Μην το διακινδυνεύσεις να φύγειςαπό τώρα.
    Αρθούρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.