«Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης»

Το μήνυμα του Χατζηγιοβάννη μετά την νίκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να τα βρίσκει για νέο συμβόλαιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και έτσι οι «πράσινοι» οδηγούνται στη λύση της πώλησής του.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», το οικονομικό χάσμα μεταξύ ομάδας και παίκτη παραμένει αγεφύρωτο και το θέμα αρχίζει να τραβάει πολύ.

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν πως θα χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο μιας και το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020, γεγονός που δίνει στον Χατζηγιοβάνη το δικαίωμα να κλείσει σε ομάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Υπό το πρίσμα αυτό, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και θα είναι καταληκτικές. Αυτό σημαίνει πως είτε θα «πέσουν» υπογραφές σε νέο συμβόλαιο για τις δύο πλευρές, η ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα πωληθεί ώστε να αποκομίσει ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News