«Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης»

Το μήνυμα του Χατζηγιοβάννη μετά την νίκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να τα βρίσκει για νέο συμβόλαιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και έτσι οι «πράσινοι» οδηγούνται στη λύση της πώλησής του.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», το οικονομικό χάσμα μεταξύ ομάδας και παίκτη παραμένει αγεφύρωτο και το θέμα αρχίζει να τραβάει πολύ.

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν πως θα χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο μιας και το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2020, γεγονός που δίνει στον Χατζηγιοβάνη το δικαίωμα να κλείσει σε ομάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Υπό το πρίσμα αυτό, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και θα είναι καταληκτικές. Αυτό σημαίνει πως είτε θα «πέσουν» υπογραφές σε νέο συμβόλαιο για τις δύο πλευρές, η ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα πωληθεί ώστε να αποκομίσει ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.

Eλέγξτε επίσης

Δώνης: "Θα ήταν… κατόρθωμα"

Δώνης: “Θα ήταν… κατόρθωμα”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. …

Ένα σχόλιο

  1. Κε Χατζηγιοβάνη,
    Νομίζω πως καλύτερο για όλους είναι να διαπραγματευτείς μια επιμήκυνση για ένα χρόνο το συμβόλαιό σου με αυξημένες αποδοχές και να επιβεβαιώσεις με το παιγνίδι σου και την συμπεριφορά σου την αξία σου. Έτσι και θα προσφέρεις στον ΠΑΟ, αλλά και το προφίλ σου θα βελτιωθεί και βεβαίως οι περαιτέρω αξιώσεις σου θα είναι δικαιολογημένα υψηλότερες στο ποδοσφαιρικό διεθνές “χρηματιστήριο”. Μην ξεχνάς ότι διάφοροι scouters/recruiters σε παρακολουθούν. Μην το διακινδυνεύσεις να φύγειςαπό τώρα.
    Αρθούρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.