Προπονητής Σλάβια για Λινγκρ: «Καλύτερα ηγέτης εδώ παρά να πάει στον ΠΑΟ»

Προπονητής Σλάβια για Λινγκρ: «Καλύτερα ηγέτης εδώ παρά να πάει στον ΠΑΟ»

Ο Όντρεϊ Λινγκρ έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, σχολίασε τα συγκεκριμένα σενάρια.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν γίνεται πιο ανταγωνιστικός και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους του. Μετά τους Πούχατς και Κλεϊνχέιζλερ που απέκτησε, σειρά έχουν οι εξτρέμ.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι απασχολούν το Τριφύλλι είναι και ο Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας. Μάλιστα ο προπονητής του τσέχικου συλλόγου, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση με όσα ανέφερε να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον Παναθηναϊκό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Τρπισόφσκι ανέφερε πως υπολογίζει κανονικά τον Λινγκρ, ο οποίος βάσει της δικής του άποψης είναι καλύτερο να βρίσκεται στην Σλάβια ως ηγέτης παρά να πάει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το κοιτάζω από το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για την ομάδα και πόσο αναντικατάστατος είναι. Ο Όντρα (Λινγκρ) είναι η ”ραχοκοκαλιά” της ομάδας. Η απόδοσή του, οι πόντοι που έχει δώσει, η νοοτροπία του. Είναι ένας από τους ηγέτες. Η αποχώρησή του θα πλήγωνε αρκετά την ομάδα, τολμώ να πω πως είναι αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή με τον τρόπο παιχνιδιού του και το πάθος του. Το δεύτερο πράγμα είναι πως ένας τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να φύγει με λεφτά, τα οποία τελικά θα αντισταθμίσουν την απώλεια και θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις έναν αντικαταστάτη. Ελπίζω πως ο Όντρα δεν θα φύγει. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Νομίζω πως είναι καλύτερο γι’ αυτόν να είναι ο ηγέτης της Σλάβια και να φύγει για μία καλύτερη προσφορά από το αλλάξει την Σλάβια με τον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News