Προμηθέας Πάτρας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός 63-76 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στην μάχη των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο «εξάστερος» αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας στο Ηράκλειο, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ (17:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Εκεί, ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί συνολικά 25 φορές στο παρελθόν, σηκώνοντας το τρόπαιο στις 20 από αυτές, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν στο ματς στον απόηχο τριών διαδοχικών νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο φετινές μονομαχίες τους, το «τριφύλλι» επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση σε Σούπερ Καπ (92-83) και Basket League (92-67). Οι Πατρινοί θα εμφανιστούν με σημαντικές απουσίες ελέω κορωνοϊού.

Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο θεσμός του Final-4 επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος εντός του παρκέ. Ευχαριστούμε το Ηράκλειο για τη φιλοξενία», το σύντομο σχόλιο του Γιώργου Παπαγιάννη για την διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News