Προμηθέας - Παναθηναϊκός Live Streaming

Προμηθέας - Παναθηναϊκός Live Streaming

Προμηθέας – Παναθηναϊκός Live Streaming: Μετά το εντυπωσιακό και εμφατικό 1-0, ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα (6.30 μμ, ΕΡΤ 2) να διπλασιάσει τις νίκες στου κόντρα στον Προμηθέα και την Παρασκευή το βράδυ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο πρώτος αγώνες της τελικής σειράς του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα μοιάζει να είναι και αυτός που… έκρινε τα πάντα.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο επιβλήθηκε των Πατρινών με 103-77 και ουσιαστικά «έκοψε» τα… φτερά των παικτών του Μάκη Γιατρά για την συνέχεια.

Ο Προμηθέας μπορεί να έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία σε όλη την σεζόν αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό η διαφορά ποιότητας, δυναμικής και εμπειρίας είναι τεράστια.

Σαφώς και στον Παναθηναϊκό κανείς δεν περιμένει ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό της Δευτέρας, μιας και οι του Προμηθέα αγωνίζονται με πολύ περισσότερη ενέργεια στο γήπεδό τους, αλλά αυτό δεν μοιάζει αρκετό από το να αποτρέψει τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-0.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει καταφέρει να ετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο, με τους «πράσινους» να μοιάζουν να είναι στο… πικ τους την κατάλληλη περίοδο.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» αγωνίζονται σαν να έπαιζαν με τον Ολυμπιακό και όχι με τον Προμηθέα και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κρίνει και την σημερινή αναμέτρηση.

Άλλωστε στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλος από το 2-0, που θα δώσει την δυνατότητα στους πρωταθλητές την Παρασκευή το βράδυ να πανηγυρίσουν το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING από τον ακόλουθο σύνδεσμο… https://www.youtube.com/watch?v=AOVVjaLbGEk

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News