Προμηθέας - Παναθηναϊκός Live Streaming 10/11/2019

Προμηθέας - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Προμηθέας – Παναθηναϊκός Live Streaming: Προμηθέας και Παναθηναϊκός διεκδικούν το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών. Δείτε ζωντανά…

Προμηθέας – Παναθηναϊκός Live Streaming: Μετά τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, την ΑΕΚ και το Περιστέρι, το καρέ των ημιτελικών του Κυπέλλου κλείνει απόψε με τον νικητή της αναμέτρησης του Προμηθέα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό στο «Δημήτρης Τόφαλος (17:15, ΕΡΤ 1).

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει να κάνει την έκπληξη βγάζοντας από την μέση την κάτοχο του τίτλου και μεγάλο φαβορί. Το ευχάριστο για τους Πατρινούς είναι πως ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα επιστρέψει μετά από περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν και φέτος στο νταμπλ και αυτό προϋποθέτει να κερδίσουν απόψε. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ δεν υπολογίζει μόνο στον Ράιον Μπράουν, ο οποίος είναι εκτός του εγχώριου ρόστερ και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Μάνος και Καλδίρης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί πότε θα γίνει η κλήρωση για τους νοκ άουτ αγώνες των ημιτελικών, που θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου, τέσσερις μέρες πριν τον προγραμματισμένο τελικό (16/2).

Λινκ για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

https://webtv.ert.gr/ert1-live/

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News