Προμηθεας - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 02/01

Οι αποδόσεις «μίλησαν»: Φαβορί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Προμηθεας – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη του εξ αναβολης αγωνα της 5ης στροφης

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (19:15), στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Ο «εξάστερος» αναζητά αντίδραση για την ήττα από τον Ολυμπιακό και έναν δρόμο να βγει από την εσωστρέφεια που έφερε το αποτέλεσμα αυτό. Πάντως, στο ελληνικό πρωτάθλημα ρολάρει, ερχόμενος από δύο διαδοχικές νίκες με καλές εμφανίσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, χωρίς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο ΟΑΚΑ, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αφήνει εκτός αποστολής τον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ λόγω του προβλήματος που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί στη μέση. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σέρβου προπονητή, με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί για την αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου αύριο θα κάνει… ποδαρικό για το 2023.

Στο κομμάτι της παράδοσης, οι «πράσινοι» κυριαρχούν στην ιστορία αυτών των αγώνων, αφού ο Προμηθέας τον νίκησε μόνο μία φορά για την Basket League στις έξι σεζόν που προηγήθηκαν και αυτή μάλιστα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» δηλαδή μετρούν μόνο νίκες στα ματς της Πάτρας (14-1, 7-0 στην Πάτρα).

Προμηθέας-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Προμηθεας – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ανακοίνωση για τις ευθύνες των «άνιωθων παικτών», τον μηδενικό σχεδιασμό, τη βαριά κληρονομιά και τις πράξεις-αλλαγές που περιμένουν άμεσα, εξέδωσε η Θύρα 13. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει.

«Άνιωθοι παίκτες που δεν μπήκαν ποτέ με την φανέλα του εξάστερου, δεν ένιωσαν ποτέ τον παλμό της κερκίδας, κατώτεροι των περιστάσεων. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγανε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια.

Μηδενικός σχεδιασμός με ευθύνες από τον Δ.Γιαννακόπουλο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, εν λευκώ αποφάσεις χωρίς ουσία κ πρόγραμμα. Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί για το χάλι της ομάδας περιμένουμε πράξεις.

Ο καλύτερος σου παίκτης να είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν και αυτός κιόλας να μην είναι αρεστός από το σταφ που τρέχει την ομάδα (που έχει ήδη αποτύχει). Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και την ευθύνη που έχετε, πρέπει να γίνουν αλλαγές χθες.

Η κληρονομιά του εξάστερου Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος του είναι απαιτητικός με το τμήμα αυτό και η ανοχή μηδενική. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στο επόμενο θα φύγετε με κλωτσιές. ΘΥΡΑ 13-1966».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News