Προμηθέας - Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου κανάλι ώρα

Προμηθέας – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγωνίζεται σήμερα στην Πάτρα (17:15, ΕΡΤ 1, Newspao.gr) κόντρα στον Προμηθέα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Προμηθέας – Παναθηναϊκός ώρα: Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας νίκες στην Ευρώπη κόντρα σε Εφές και Βαλένθια, έχουν διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι τους και θα παίξουν με ψηλά το κεφάλι στο Κύπελλο.

Το τριφύλλι, όπως κάθε χρόνο, διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους για αυτό και το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό.

Από την άλλη, ο σύλλογος από την Πάτρα είναι η δεύτερη δύναμη αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα και το «τριφύλλι» πρέπει να δείξει την απαραίτητη προσοχή για να μην την πατήσει.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του πράσινου τεχνικού μετά τη Βαλένθια:

“στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι θα μπορούσε η διαφορά να είναι μεγαλύτερη αν δεν παρασυρόμασταν από τον ενθουσιασμό μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε δέκα πόντους από αιφνιδιασμό στη Βαλένθια. Από το 20′ έως το 23′ ήταν τραγικό διάστημα για την ομάδα μας, άλλαξε όλο το μομέντουμ του αγώνα. Στο τέλος σημαδέψαμε κάποια παιδιά, σκοράραμε. Κρατάμε τη νίκη και το γεγονός πως απόψε ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και έδωσαν σημαντικές βοήθειες” δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο κακό τρίτο δεκάλεπτο του τριφυλλιού:

“Σε ενάμιση λεπτό δεχθήκαμε επτά πόντους σχετικά εύκολους, δεν χρησιμοποιήσαμε τα κορμιά μας. Πήγαμε σε ένα παιχνίδι που ταίριαζε περισσότερο στη Βαλένθια. Κάναμε το λάθος να παίξουμε άμυνες δίχως επαφή, δώσαμε τη δυνατότητα στη Βαλένθια να παίξει στον δικό της ρυθμό, σε αυτό που έχει μάθει να κάνει ως ισπανική ομάδα. Έχουμε θέματα στις περιστροφές, με τα μεγάλα κορμιά, είναι κάτι που δουλεύουμε. Στη Χίμκι για παράδειγμα δεχθήκαμε πολλά σουτ με χέρι στην μπάλα. Έτσι είναι η EuroLeague, σε κάποια παιχνίδια είσαι εύστοχος, σε άλλα σημαδεύεις το σίδερο. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News