Προληπτικά έξω ο Γουακάσο, θλάση ο Κουλιμπαλί

Προληπτικά έξω ο Γουακάσο, θλάση ο Κουλιμπαλί

Το Τριφύλλι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από το τρίποντο, έφυγε και ”λαβωμένο”. Ο Γουακάσο έμεινε προληπτικά έξω, ενώ ο Κουλιμπαλί φαίνεται να έπαθε θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Γκανέζος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα και έτσι ο προπονητής του τον άφησε εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Γουακάσο δεν έχει κάτι σοβαρό και θα αγωνιστεί κανονικά με την εθνική του ομάδα.
[ads2]

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία ούτε η περίπτωση του Κουλιμπαλί. Ο δεξιός οπισθοφύλακας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού. Αύριο θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς του 27χρονου.

O Κουλιμπαλί θα μεταβεί στο Παρίσι όπου είναι η συγκέντρωση της εθνικής ομάδας του Μάλι. Εκεί αναμένεται να εξεταστεί από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και να πάρει ελευθέρας ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την θεραπεία. Αν όλα πάνε καλά αμυντικός από το Μάλι θα είναι πανέτοιμος για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος υπάρχει πάντα η εναλλακτική επιλογή που ακούει στο όνομα Τζαντομένικο Μέστο.

 

 

Διονύσης Δημητρόπουλος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News