Πρόκριση και μόνο πριν από τον... πόλεμο

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να προκριθεί απέναντι στον ΠΑΣ, τελεία και παύλα. Όταν περάσει η άνοιξη θα συνοδευτεί με…πόλεμο αφού το Big-4 θα βρεθεί στην τετράδα του κυπέλλου, χώρια τα διαδοχικά ντέρμπι στα πλέι-οφ.

Πριν η ομάδα προετοιμαστεί για την δική της επανάσταση απέναντι στα …κατεστημένα του ελληνικού ποδοσφαίρου (τέτοιος πρόλαβε να γίνει ο Ιβάν Σαββίδης και μάλιστα χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο για να τα καταφέρει) καλείται να πετάξει εκτός θεσμού τους Ηπειρώτες.

Το κλίμα δεν είναι καλό στο πράσινο στρατόπεδο, γκέλες έχουν μαζευτεί κάμποσες, μα πολλές φορές ο τρόπος που αντιμετωπίζεις στραβές (και χειρίζεσαι τον εαυτό σου) μπορεί να μεγαλώσει το status σου.

Ο Παναθηναϊκός π.χ είναι καλά δουλεμένη ομάδα αμυντικά, στο υψηλό επίπεδο δεν φτάνει όμως μόνο αυτό.

Την Τετάρτη θα κληθείς να επιτεθείς και να χτίσεις αυτοπεποίθηση καθαρά πάνω στην κυριαρχία τους στις κατοχές, αποτέλεσμα της φυσικής σου υπεροχής, νικώντας τον αντίπαλο σε κάθε σπριντ, κυριαρχώντας κατά κράτος στις κατοχές, πιέζοντας διαρκώς. Άμα δώσεις δικαιώματα στους αντιπάλους να «δαμάσουν» εύκολα την ενεργητικότητα σου, τότε θα έχεις θέματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News