Πρόκληση δημοσιογράφου της Guardian: "Γαμ**ε τον Παναθηναϊκό"

Πρόκληση δημοσιογράφου της Guardian: "Γαμ**ε τον Παναθηναϊκό"

Γνωστός δημοσιογράφος του Guardian προκάλεσε στο Twitter, σε thread στο οποίο αναφερόταν στις ομάδες τις οποίες υποστηρίζει.

Αν και είναι γνωστά σε κάθε γωνιά του κόσμου τα “πεπραγμένα” του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα κάθε υγιής φίλαθλος να σιχαίνεται το συγκεκριμένο σωματίο, ο Μάρτιν Μπέλαμ δε δίστασε να κάνει επίθεση, από τον επίσημο λογαριασμό του, στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το tweet:

“Όσο έμενα στην Ελλάδα…Τον Ολυμπιακό; Γάμ**ε τον. Μία κωλομάδα – κατεστημένο, που συνεχώς ευνοείται από όλες τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός; Γάμ**ε τους και αυτούς”, συνεχίζοντας πως υποστηρίζει την ΑΕΚ.

https://twitter.com/MartinBelam/status/1258512510912622592?s=19

Το… πήρε πίσω στη συνέχεια

«Λες γάμ**ε τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών στο Μάντεστερ, οπότε εγώ δεν μπορώ να τους αποκόψω τελείως», του απάντησε μία φόλοουερ για να απαντήσει: «Έχεις δίκιο».

Επίθεση σε Ολυμπιακό…

Στη συνέχεια, μετά από μία αναφορά διαδικτυακής του φίλης στην ΑΕΚ, ανέφερε πως: «Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις, αλλά για μένα, αν η Αθήνα ήταν Λονδίνο, τότε η ΑΕΚ θα ήταν κάτθ σαν τις Τσάρλτον/ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ, που παραδοσιακά θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο από το ειδικό της βάρος, αντί για κάποια από τις Τσέλσι/Άρσεναλ/Τότεναμ», για να εκτοξεύσει ακολούθως και νέα “πυρά” κατά του Ολυμπιακού.

«Επίσης, ειλικρινά ο βαθμός στον οποίο ο Ολυμπιακός ήταν τόσο συνδεδεμένος με το πολιτικό κατεστημένο και τη ζωή της χώρας, ήταν τόσο γαμ@@@. Ένιωθες σαν να υπήρχε μία εθνική κρίση αν έχαναν ένα παιχνίδι»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News