Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης χωρίς Βοτανικό - Ποιος είναι ο λόγος

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πρόσκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, με τα θέματα αυτής να μην περιλαμβάνουν τη Διπλή Ανάπλαση.

Πρόκειται για μια εξέλιξη για την οποία είχε αναφερθεί χθες ο Παναγιώτης Μαλακατές ο οποίος σε δήλωσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «η ιστορική Γενική Συνέλευση (σ.σ. για τη Διπλή Ανάπλαση) πρέπει να είναι έκτακτη και με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Διπλή ανάπλαση. Ως εκ τούτου αύριο θα προκηρύξουμε Τακτική Γενική Συνέλευση για 28 Σεπτεμβρίου με επαναληπτική εφόσον απαιτηθεί στις 5 Οκτωβρίου με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών διοικητικού συμβουλίου, έγκριση προϋπολογισμού και αναθεώρηση καταστατικού».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα
πραγματοποιηθεί στις 28-09-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα
10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης

2. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Απαλλαγή της Διοίκησης από πάσα ευθύνη

5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

6. Τροποποίηση Καταστατικού

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 05-10-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News