Προκαλούν οι Λιθουανοί: «Κακή ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα χάσει από τη Ζάλγκιρις»

Δεν ξέρει να παίζει!

Σχόλιο για τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού στην Euroleague, έκανε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ρίτις Βισνιάουσκας.

Αναλυτικά:

“Αυτή την εβδομάδα παίζουν με την Ζαλγκίρις και είμαι σίγουρος ότι θα χάσουν. Η Ζαλγκίρις έχει ρεκόρ 6-4, ο Παναθηναϊκός έχει 4-6 και μιλάμε γι’ αυτόν σαν να αναγεννήθηκε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ντέρικ Γουίλιαμς σε κάποια ματς θα βάζει τα πάντα, ή θα έχουμε τα show του Μπέικον, αλλά μακροπρόθεσμα δεν βλέπω να πετυχαίνει αυτός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να νικήσει ο Παναθηναϊκός”, δήλωσε στο “Urbonus” podcast.

“Δεν άλλαξε η γνώμη μου για το πού θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο νίκες που έκανε στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε ομάδες που αναμενόταν να κερδίσει. Ειδικά την Βιλερμπάν, αλλά και την Βίρτους. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περίμενε κάποιος νίκες του Παναθηναϊκού σε αυτά τα ματς”, υποστήριξε.

“Συνεχίζει να μην είναι μια καλή επιθετικά ομάδα. Και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια καλή επιθετικά ομάδα με αυτό το ρόστερ. Δεν θα στοιχημάτιζα ότι θα κάνουν μεγάλο σερί νικών”, ανέφερε ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News