Πρώην βοηθοί Εθνικής Ισπανίας με καλό βιογραφικό για Παναθηναϊκό

Πρώην βοηθοί Εθνικής Ισπανίας με καλό βιογραφικό για Παναθηναϊκό

Συνεχίζουν να μιλούν… ισπανικά στον Παναθηναϊκό οι ατζέντηδες, οι οποίοι έχουν «τσεκάρει» τους πράσινους ως προς το υλικό τους (αρκετοί Ισπανοί παίκτες) και φυσικά, ποντάρουν στο γεγονός πως ο Αλαφούζος θα προτιμήσει ξανά κόουτς από την Ιβηρία μετά τον Πογιάτος.

Σύμφωνα με το newspao.gr, έχουν προταθεί στο Τριφύλλι οι Ρόμπερτ Μορένο και Άλβερτ Θελάδες, δύο προπονητές, οι οποίοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, όχι όμως, από τη θέση του headcoach.

Ο Μορένο υπήρξε assistant coach του Λουίς Ενρίκε από το 2014 έως το 2017 στην Μπαρτσελόνα. Ήταν μέλος της μυθικής ομάδας το 2015, όταν οι «μπλαουγκράνα» τα κατέκτησαν όλα με το «MSN» (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ).

Σαν πρώτος προπονητής ανέλαβε την Εθνική Ισπανίας τον Ιούνιο του 2019 και έκατσε στον πάγκο της χώρας για έξι αγώνες. Σχεδόν αμέσως, μετακόμισε στη Γαλλία για χάρη της Μονακό, από όπου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020. Από τότε, δεν βρήκε άλλη δουλειά.

Ο Θελάδες, από την άλλη, υπήρξε «team official»  στη Ρεάλ Μαδρίτης για δύο μήνες, το φθινόπωρο του 2018. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε τη Βαλένθια για μια ολόκληρη σεζόν και 41 αγώνες.

Πώς «συνδέθηκαν» στο παρελθόν οι δύο προπονητές; Ο Μορένο πήρε τη θέση του Θελάδες ως assistant coach στην Εθνική Ισπανίας τον Ιούλιο του 2018!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News