Πρώην της ΤΣΣΚΑ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό! (vid)

Πρώην της ΤΣΣΚΑ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά, τηρουμένων των αναλογιών, στο μεταγραφικό παζάρι και οι «τρύπες» κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Σε εκκρεμότητα παραμένει, τόσο η θέση του πλέι μέικερ, όσο και του «4ριου».

Για τον «ψηλό», πρώτος στόχος ήταν ο Ουίτινγκτον, ωστόσο σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Τάκης Τριαντόπουλος, ο παίκτες «τελείωσε για τον Παναθηναϊκό». Αυτό σημαίνει πως το τριφύλλι στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Εκτός από τον Μότουμ, που βρίσκεται στην πράσινη λίστα, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ένας πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο λόγος για τον Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος μετά από 14 χρόνια αποχώρησε από το ρωσικό σύλλογο. Ο Βοροντσέβιτς ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2006-07 με την ΤΣΣΚΑ, κατακτώντας συνολικά τρεις φορές την Ευρωλίγκα (2008, 2016, 2019) ενώ το 2015 ήταν MVP των τελικών της VTB League.

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είχε μικρή συμμετοχή φέτος σε 20 παιχνίδια (περίπου 13 λεπτά μ.ο. στα παρκέ, έχασε παιχνίδια λόγω τραυματισμού) με μέσο όρο 3,6 πόντους και 3,0 ριμπάουντ. Έχει επίσης στην κατοχή του επτά τίτλους στη Ρωσία και οκτώ στη VTB.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News