Πρώην πράσινος κατέκτησε πρωτάθλημα την Παρασκευή (29/4)

Νέο συμβόλαιο στους Χατζηγιοβάννη και Ευαγγέλου

Με την εκτός έδρας νίκη επί της Ντινάμο Άουτο (0-3) το πρωτάθλημα στη Μολδαβία κρίθηκε με τη Σέριφ Τίρασπολ να κατακτά για ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο τίτλο.

Μπορεί ο Δημήτρης Κολοβός να έφυγε αιφνιδιαστικά από την ομάδα μετά από μια ιστορική πορεία στο Champions League κόντρα στις Ρεάλ, Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως, στη Σέριφ παρέμεινε ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Ευαγγέλου.

Εκείνος ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Μολδαβίας την Παρασκευή (29/4) μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας από το Τίρασπολ κόντρα στην Ντιναμό Άουτο με 3-0.

Να σημειωθεί πως ο Ευαγγέλου, φέτος, έχει σημειώσει 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Μολδαβίας και συγκεκριμένα 88 λεπτά, δίχως να είναι στις πρώτες προτιμήσεις του προπονητή του.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News