Πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε η Κέρκυρα

Πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε η Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο Μάριος Τζανουλίνος.

Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

[ads2]

Ο 20χρονος μπακ/χαφ αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες των «πράσινων» και είχε δηλωθεί στη λίστα του Europa League το 2014.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Τζανουλίνο. Ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος είναι 20 ετών (γεννημένος τον Απρίλιο του 1996) και η καταγωγή του είναι από το νησί της Τήνου, βρέθηκε σήμερα -Τρίτη 9 Αυγούστου 2016- στα γραφεία της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Αποτελεί «προϊόν» των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στον οποίο άνηκε μέχρι και πέρυσι. Το 2014, μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ είχε δηλωθεί και στη λίστα του Europa League.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (U19) της Ελλάδας, ενώ καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο κι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της Κέρκυρας, κι έπεισε τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, για τις δυνατότητές του, με αποτέλεσμα -μετά τη θετική εισήγηση του 43χρονου τεχνικού- η διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News