Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ «έψησε» Φάουστο

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ «έψησε» Φάουστο

Ο Φάουστο είναι και επίσημα πάικτης του Παναθηναϊκού και πρόκειται να πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, δίνοντας στον Γιώργο Δώνη μία επιπλέον επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, την οποία χρειαζόταν η ομάδα.

Ο Φάουστο προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν αφού με τη φανέλα της Εξτρεμαδούρα αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια στη Λα Λίγκα 2, μετρώντας δύο τέρματα και μία ασίστ.

Ο Ισπανός χαφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμα σε Μελίγια, Ρεάλ Μπέτσις, Αλκορκόν, Οσασούνα και Κάντιθ.

Αξιοσημείωτο πως έχει καλή σχέση με έναν παλιό μας γνώριμο, τον Χοσέ Κάνιας που μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους γνωρίζονται από το διάστημα που συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μπέτις και μάλιστα ο νυν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να μίλησε με τα καλά λόγια στον Φάουστο για την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News