Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ερευνάται από τις γαλλικές αρχές!

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ερευνάται από τις γαλλικές αρχές!

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ο Ερίκ Αμπιντάλ ως εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουί με τις γαλλικές αρχές να εντοπίζουν ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν γραμμένο στο όνομα του παλαίμαχου Γάλλου.

Νέα τροπή φέρεται πως παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης κουκουλοφόρων με σιδερολοστούς στην 31χρονη διεθνή Γαλλίδα παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουΐ.

Μέχρι πρότινος, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό, η οποία φερόταν να έχει οργανώσει τη βίαιη ενέδρα που έλαβε χώρα στις 4 Νοεμβρίου, καθώς η ίδια πήγαινε σπίτι τη Χαμραουΐ με το αυτοκίνητό της. Πλέον, οι γαλλικές αρχές βάζουν στο τραπέζι το όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Le Monde», ο πρώην τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα κι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο της Χαμραουΐ είναι γραμμένο στο όνομά του.

Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω και των κοντινών σχέσεων που έχουν εντοπίσει οι αρχές ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Χαμραουΐ, απορρίπτοντας το αγωνιστικό κίνητρο για θέση στην… 11άδα με το οποίο είχαν συνδέσει τη Ντιαλό όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Αρκετές, μάλιστα, από τις παίκτριες της Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσαν ότι η Χαμραουΐ τηλεφώνησε στον Αμπιντάλ την επομένη της βίαιης επίθεσης, από την οποία ευτυχώς γλίτωσε με ήπια τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας του δικαστηρίου των Βερσαλλιών, ο πάλαι ποτέ διεθνής με τους Τρικολόρ θα κληθεί σε ακροαματική διαδικασία το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και η σύζυγός του, Χαγιέτ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News