Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Εξάστερου

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Εξάστερου

Στις 17 Αυγούστου με τη διεξαγωγή ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων το πρωί και της πρώτης προπόνησης της ομάδας στο ΟΑΚΑ το απόγευμα (18.30) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου (2016-17).

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην Αθήνα για προπονήσεις μέχρι τις 19 Αυγούστου, ενώ την επομένη (20/8) θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

[ads2]

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Diamonds Are Forever», το οποίο διοργανώνει προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ακολούθως, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Gomelsky Cup, το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, οι «πράσινοι» θα δώσουν και κάποια ακόμη φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News