Το πρόγραμμα διάθεσης των διαρκείας για τις 14-15/8

Την Τρίτη υπογράφουν επτά πράσινοι

Μόνο ηλεκτρονικά θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει κάποιος εισιτήριο διαρκείας τις ημερομηνίες 14 και 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Μετά την πρόκριση της ομάδας από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και εν όψει των αναμετρήσεων με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα play-offs της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο πλαυρό του Παναθηναϊκού στις καλύτερες τιμές που υπήρξαν ποτέ!

Η διάθεση συνεχίζεται κανονικά, αλλά λόγω της αργίας του 15αύγουστου, τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Αυγούστου θα υπάρχει η δυνατότητα μόνο ηλεκτρονικής αγοράς ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν εκ νέου την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Φέτος έχετε όλοι την ευκαιρία να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας με τη μοναδική προσφορά της Π.Α.Ε. τις καλύτερες τιμές που προσφέρθηκαν ποτέ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Η έκπτωση σε σχέση με πέρυσι αγγίζει και σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά το 40%, με τις τιμές για τα φθηνότερα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 110 €!

Η έκπτωση αυτή αφορά σε όλους τους φιλάθλους και όλες τις Θύρες του γηπέδου με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να απολαμβάνουν μιας επιπλέον έκπτωσης με την ανανέωση της συνδρομής τους. Παράλληλα, διατηρούνται τα κλασικά προνόμια και εκπτώσεις της τάξης του 50% για κατηγορίες ΑΜΕΑ και όχι μόνο».

Σε φουλ ρυθμούς με αποδόσεις για όλα τα γούστα και πορτοφόλια! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News