Το προφίλ του γκαρντ που θέλει ο Εξάστερος

Το προφίλ του γκαρντ που θέλει ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεψαχνίζει την αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς. Διαβάστε στο Newspao.gr το προφίλ του παίκτη που ψάχνει ο Εξάστερος.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν παίκτη, ο οποίος θα μπει στο ρόστερ και θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα, ενώ δεν κρύβουν το γεγονός ότι η νέα μεταγραφή θα έχει προοπτική… παραμονής και μετά από την επιστροφή του Τζέιμς.

[ads2]

Μάλιστα, όπως λένε στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό να πληρώσουν μπάι άουτ και να αγοράσουν αθλητή από άλλη ομάδα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι με τους Χάντερ, Ουίλιαμς και Χέινς.

Από εκεί και πέρα, ο Εξάστερος “χτυπά” παίκτες, οι οποίοι έχουν Ευρωπαϊκή εμπειρία, προκειμένου όποιος γκαρντ και να έρθει να μην χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι αξιόλογες περιπτώσεις παικτών δεν είναι πολλές, γιατί όπως είπε και ο Πεδουλάκης, Τζέιμς είναι… μόνος ένας! Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα ξέρουμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News