«Προφανώς ο κομιστής του ηχητικού ήταν ακόμη στον πάγκο της ομάδας»

Το πρωτοσέλιδο της Πράσινης για την αποχώρηση του Ολυμπιακού (pic)

Ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 τα χθεσινά συμβάντα που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αιώνιου ντέρμπι.

«Δεν μπορεί όποτε ο Ολυμπιακός χάνει να φταίει πάντα η διαιτησία. Ας μην κατέβαινε καν. Είδε ότι το ματς του στράβωσε γιατί ουσιαστικά δεν κατέβηκε ποτέ να παίξει και επέλεξε αυτό το δρόμο. Ακούγαμε για μια απόλυτη συσπείρωση του Ολυμπιακού και δεν είδα καμιά συσπειρωμένη ομάδα, γιατί προφανώς ο κομιστής του ηχητικού ήταν ακόμη στον πάγκο της ομάδας. Απλώς κρύβουν τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην ομάδα με κινήσεις αντιπερισπασμού», τόνισε.

Για την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αφήσει ένα κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρησή του, επισήμανε: «Η ουσία είναι αν ο Γιαννακόπουλος έβαλε ένα κόκκινο βρακάκι στον πάγκο του Ολυμπιακού; Η ουσία είναι ότι μια ομάδα ήρθε στο γήπεδο αποφασισμένη να μην παίξει. Ο Μπόγρης έκανε καρδούλες μπας και μπουκάρει ο κόσμος μέσα, ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού έστελνε φιλάκια στη γραμματεία και ασχολούμαστε με ένα βρακάκι; Δεν έπεσε ούτε χαρτάκι στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έστησε ένα πάρτι και σε ένα πάρτι καμιά φορά ξεφεύγει το πράγμα».

Σχολιάζοντας τη διαιτησία ανέφερε: «Έχουμε δει ο γηπεδούχος να έχει κάποια σφυρίγματα και όντως οι διαιτητές ήταν πιο αυστηροί στο ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό. Φέτος στο ΣΕΦ όμως οι βολές ήταν 26-6 και δεν έφυγε κανένας Παναθηναϊκός».

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Είδα τον Παναθηναϊκό να παίζει όπως με την ΤΣΣΚΑ και την Εφές, με τέτοιο πάθος και προσήλωση, ενώ ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη επίθεση έκανε παράλληλες πασούλες και σουτ από τα οκτώ μέτρα».

Τέλος, για τις φωνές του Ολυμπιακού κατά της ΕΟΚ είπε: «Έχει πάρει τρία πρωταθλήματα τα έξι τελευταία χρόνια. Αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα που λένε στον Ολυμπιακό, θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News