Προειδοποιεί ο Μάγκνουσον: «Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε ακόμα δέκα μέρες»

Προειδοποιεί ο Μάγκνουσον: «Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε ακόμα δέκα μέρες»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έκανε ένα πρώτο «ταμείο» μετά το φιλικό με τον Βόλο και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Προφανώς το παιχνίδι έληξε 0-0 αλλά προετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι του Conference League, ακόμη προπονούμαστε, βελτιώνουμε τα πάντα στο παιχνίδι μας, συνεχίζουμε τη καλή δουλειά και προσπαθούμε να τα περάσουμε όλα αυτά και στα παιχνίδια, επομένως ανυπομονώ να παίξω το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Για τον Σένκεφελντ και για το γεγονός πως ήταν το πρώτο τους παιχνίδι μαζί αλλά και για την ατμόσφαιρα του γηπέδου:

«Με τον Μπαρτ (Σένκεφελντ) είμαστε κοντά, έχουμε γίνει καλοί φίλοι, μιλάμε και οι δύο αγγλικά, επομένως υπάρχει εύκολη επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι καλός παίκτης και προφανώς μαθαίνω και μαθαίνει επίσης, επομένως, πιστεύω πως η σύνδεση μας βελτιώνεται και γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα βασικός σε αυτό το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα από τους οπαδούς. Είναι απίστευτη αυτή η υποστήριξη και ανυπομονώ να τους δω σε γεμάτο γήπεδο, να φωνάζουν και να κάνουν οτιδήποτε τρελό, θα μας βοηθήσουν πολύ. Είμαι ευγνώμων για το κόσμο που ήρθε απόψε».

Για τη δουλειά που χρειάζεται η ομάδα ενόψει Σλάβια:

«Προπονούμαστε πολύ κάθε μέρα. Ένα φιλικό παιχνίδι είναι πάντοτε διαφορετικό, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το τι έχουμε κάνει καλά μέχρι τώρα όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε ακόμα δέκα μέρες, απομένουν αρκετές προπονήσεις και το θεωρώ θετικό από την πλευρά μου. Η ομάδα είναι δυνατή, επομένως, νομίζω πως πρέπει να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και όλα θα είναι τέλεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News