Προδιαγεγραμμένο... σαν LockDown!

Προδιαγεγραμμένο... σαν LockDown!

Παρά τις δύο υπεράνθρωπες προσπάθειες των πρασίνων να επιστρέψουν στο σκορ, απόντων των ψηλών, η πλήρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν γινόταν να μην πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Επιτέλους, θυμήθηκε πως είναι το μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Γιατί το… πλήρωσε ακριβά το τίμημα των δύο αναβολών με Ζενίτ και Προμηθέα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα ήταν αυτοί που έπρεπε.

Δεν το λες και λίγο… να γυρνάς ματς, αρχικά από το 5-18 (-13) στο 24-24 (19-6!) της α’ περιόδου, να ελπίζεις, να σου ξαναστραβώνει, να το ξαναγυρίζεις από το 26-49 σε 52-53 (16-4!). Με τα 3/4 των πενταριών στα πιτ και με την έλλειψη βασικού PG (ο Μποχωρίδης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, αλλά με τις υπηρεσίες του Σέλβιν Μακ που έρχεται… θα γίνουν όλα πιο απλοϊκά).

Τρίτη φορά δεν χαρίστηκαν οι Ρώσοι που καθάρισαν με την υψηλή τους ποιότητα το παιχνίδι μετά το 30λεπτο. Η εξέλιξη των πραγμάτων ήρθε φυσιολογικά για τον φιλότιμο Παναθηναϊκό που αξίζει το χειροκρότημα ενός γεμάτου ΟΑΚΑ…

… αναρωτιέσαι, όμως, ώρες – ώρες τι βλέπουν και σφυρίζουν αυτοί οι διαιτητές της Ευρωλίγκα. Το αποκορύφωμα έγινε στο φινάλε του πρώτου μέρους, που δόθηκε πεντακάθαρη κατοχή του Τριφυλλιού, ανάποδα! Ο Βόβορας διαμαρτυρήθηκε έντονα, ο Παπαπέτρου, έπειτα από μια ακόμη… εφεύρεση, έχασε τον έλεγχο και βγήκε κατά πολλοίς από τα στάνταρντ του, εξαιτίας ποιων, των γκρι!

Fact, ότι ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (με κόσμο) πριν και το πρώτο Lockdown, και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Ευτυχώς, στο δεύτερο η ομάδα δεν θύμισε σε τίποτα εκείνο το σκορποχώρι και τα εύσημα ανήκουν στον Γιώργο Βόβορα…

Υ.Γ Πόσο χαρισματικός παίκτης ο Νέντοβιτς…

Υ.Γ 2 Αμέσως, κοίταξα το ύψος του Σέλβιν Μακ, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομά του. Επιτέλους, ο Παναθηναϊκός ξεφεύγει από τη λογική των κοντών – κοντών γκαρντ (Τζάκσον – Σάικς). Το 1,91 του Αμερικανού είναι ιδανικό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News