Πρίντεζης: «Απώλεια ο Σπανούλης - Όλοι θέλουμε περισσότερα ματς με Παναθηναϊκό!»

Πρίντεζης: «Απώλεια ο Σπανούλης - Όλοι θέλουμε περισσότερα ματς με Παναθηναϊκό!»

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε πως όλος ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να περνά ευχάριστα το δίωρό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των Πειραιωτών στην παρουσίαση της Stoiximan Basket League:

«Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλη, είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Θα μας λείψει πάρα πολύ και στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Η ομάδα έχει ως όφελος να συνεχίσει και να πάει μπροστά. Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία. Έχουμε έναν κορμό και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνώ ότι υπάρχει πίεση. Η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής.

Όλος ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να περάσει πιο ευχάριστα ένα δίωρο. Μας δίνει κίνητρο το να διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε από μία καλύτερη βάση και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να ξέρεις αυτά που θέλει ο προπονητής, τα αρνητικά και τα θετικά των συμπαικτών σου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News