«Πριν το ματς της Τούμπας η μισή ομάδα παρακαλούσε να φύγει ο Στραματσόνι»

Άγριο κράξιμο Ιταλών για το "έγκλημα" Στραματσόνι

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Αντρέα Στραματσόνι.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Ξεκίνησα πολύ καλά με τον Στραματσόνι. Έβαλα γκολ στην πρεμιέρα μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχα δύο ασίστ με τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά όμως μετά σιγά σιγά άρχισε να μην με υπολογίζει».

Αν και ήρθες με τον Στραματσόνι στην θέση του προπονητή, φαινόταν να μην υπολογίζει πολύ όχι μόνο εσένα αλλά όλους τους Έλληνες;

«Ναι μεν ήρθα επί εποχής Στραματσόνι, αλλά η μεταγραφή είχε δουλευτεί από πριν. Στην πορεία δεν υπολόγιζε τους Έλληνες καθόλου, δεν μας μιλούσε καν. Είχε φέρει πολλούς δικούς του παίκτες και από κάποια στιγμή και μετά φάνηκε να υποστηρίζει μόνο αυτούς».

Πως θα τον χαρακτήριζες ως προπονητή;

«Πολύ έξυπνος άνθρωπος και αυτό φαινόταν από όλα. Από τον τρόπο που μιλούσε ως την κάθε του κίνηση. Η προπόνησή του εμένα μου άρεσε. Δεν ήξερε όμως να διαχειριστεί όλους τους παίκτες του ρόστερ. Ήξερε να διαβάζει καλά το ματς πριν αρχίσει, αλλά το έχανε στην εξέλιξή του. Έκανε κάποιες αλλαγές που κανείς δεν καταλάβαινε».

Ως άνθρωπο πως τον θυμάσαι;

«Ουσιαστικά δεν μπορώ να τον κρίνω προσωπικά, μιας και οι επαφές μας ήταν μόνο στο γήπεδο».

Θυμάσαι πως λίγο πριν το ματς της Τούμπας για τα πλέι οφ βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει;

«Παρακαλούσα και εγώ και η μισή ομάδα να φύγει. Αν κρίνουμε με βάση το τι ακολούθησε ίσως να ήταν καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να είχε αποχωρήσει από τότε. Ενδεχομένως να μην έφτανε ποτέ η ομάδα στην σημερινή κατάσταση».

Τι θυμάσαι από εκείνη την προετοιμασία με τον Στραματσόνι;

«Συγκριτικά με άλλες προετοιμασίες στην καριέρα μου ήταν πολύ χαλαρή. Όταν ξεκίνησαν τα ματς ήμασταν λιώμα. Από́ άποψη αντοχής πολύ́ χάλιά. Μόνο την τακτική κοιτούσε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News