Πρίφτης: «Βουτιά στα... βαθιά για μένα - Αναγκαιότητα ομάδα 8 ξένων!»

Πρίφτης: «Βουτιά στα... βαθιά για μένα - Αναγκαιότητα ομάδα 8 ξένων!»

Η πρώτη συνέντευξη «ποταμός» του Δημήτρη Πρίφτη ως προπονητής του Παναθηναϊκού είναι γεγονός!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στο κανάλι του SDNA:

«Υπάρχει ένα παρελθόν με τον Παναθηναϊκό. Ήρθα σε επαφή με την ομάδα τα Χριστούγεννα. Υπήρχαν πάντα οι προϋποθέσεις να ξαναδουλέψω στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοϊκές. Το ήθελα πολλά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και τιμή μου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, για να πετύχουμε κάτι καλό.»

«Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα έχει σθένος και υψηλό κίνητρο στο παρκέ. Θέλω να είμαστε σκληροί, κυρίως πνευματικά. Είναι μια διαδρομή που πρέπει να περπατηθεί. Θέλουμε καλές προπονήσεις και να δουλεύουμε συγκεντρωτικά.»

«Προσωπικά για μένα, είναι μια βουτιά στα βαθιά. Όσο πιο πολύ βουτήξουμε, τόσες είναι οι πιθανότητες να φθάσουμε στην αντίπερα όχθη. Πρέπει να συμμετάσχει και ο κόσμος σε αυτό.»

«Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε σωστά την περασμένη χρονιά. Να πω ότι λείπανε γκαρντ; Είναι προφανές πως υπήρχε. Αλλά μέσα από ψηλό σχήμα, βρήκε μια καλή λειτουργία. Θέλω να φτιάξω ένα ορθολογικό ρόστερ, να πασάρουμε καλά. Πρέπει να κινηθούμε σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό πλαίσιο. Το παιχνίδι το παίζουν οι παίκτες, όχι τα χρήματα!»

«Από τη στιγμή, που έφυγε ο Μήτογλου, έπρεπε να μείνει ο Παπαπέτρου. Είναι μια αναγκαιότητα να φτιάξεις ομάδα με οκτώ ξένους!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News