Πρίφτης: Τι άρεσε και τι όχι με Λαύριο - Οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού

Πρίφτης: «Εσωτερικοί οι λόγοι που έκοψα τον Έβανς!»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην άμυνα που έδωσε την νίκη με Λαύριο και την επίθεση που θέλει χρόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή τη σημαντική νίκη, συγχαρητήρια και στο Λαύριο για τον τρόπο που αγωνίζεται. Έκαναν ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Όπως είπε και ο Σαντ Ρος έχουμε σκαμπανεβάσματα, είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να τα μειώσουν. Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Στη συνέχεια, νομίζω πως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το comeback του Λαυρίου. Πάντα είναι μαχητικό το Λαύριο και χαίρομαι που κερδίσαμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού»: «Είχαμε αρκετά ελεύθερα spot up ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε πολλά χαμένα σουτ. Τουλάχιστον, δείξαμε μαχητικότητα και πήγαμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο 3ο δεκάλεπτο το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά και το επιμέρους σκορ ήταν 7-17. Αν ήταν 7-25 θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Δείξαμε ότι προσπαθούμε τουλάχιστον αμυντικά να κάνουμε κάτι. Η επίθεση βελτιώνεται, η άμυνα θέλει κυρίως προσπάθεια. Φυσικά και δουλειά, αλλά κυρίως προσπάθεια. Η επίθεση θέλει χρόνο. Προφανώς, δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή. Το δουλεύουμε μέρα με την μέρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News