Πρίφτης: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου»

Πρίφτης: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου»

Χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδα μετά την ήττα στο Βελιγράδι είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός της ομάδας έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή ευστοχία του Παναθηναϊκό από το δίποντο

Αναλυτικά όσα είπε

«Είναι φανερό ότι μπήκαμε αποφασισμένοι. Κάπου δεν εκτελέσαμε καλά και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει. Την κρίσιμη στιγμή επανήλθαμε στο παιχνίδι πνευματικά και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολλά τα σημεία που θέλουμε βελτίωση», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην αρχικά στην ΕΡΤ.

Ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ πρώτα τα παιδιά για τον τρόπο που αντιδράσαμε, ειδικά στο ξεκίνημα. Είχαμε ένταση, πάθος και ενέργεια. Αντιδράσαμε μετά την πολύ κακή μας εμφάνιση με τον Eρυθρό Αστέρα. Παίξαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, διατηρήσαμε την ενέργεια και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, παρότι ο ΠΑΟΚ μας πλησίασε σε ένα σημείο στην τρίτη περίοδο. Και εκεί το προσεγγίσαμε σωστά.

Είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε και παίξαμε με αυτό το πάθος κι έτσι πρέπει να κάνουμε πάντα, όπου κι αν παίζουμε. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο γιατί βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήγαμε δυνατά με τη μπάλα στο καλάθι. Ότι drive κάναμε πήγαμε δυνατά. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο τρίποντο».

Ενώ αναφέρθηκε και στο 72% που είχε ο Παναθηναϊκός στο δίποντο. «Είναι και η φύση μας και το πνεύμα της ομάδας. Μετά την ήττα αυτή, έπρεπε να αντιδράσουμε που εκφράστηκε με αυτήν την επιθετικότητα και σε άμυνα και σε επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News