Πρίφτης, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου: Ο στόχος μας για την Ευρωλίγκα

Πρίφτης, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου: Ο στόχος μας για την Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε το preview του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. Τι δήλωσαν Δημήτρης Πρίφτης, ο Νεμάνια Νέντοβιτς κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

“Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πάντα στοχεύει όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι πέρυσι. Σίγουρα πρέπει να τερματίσουμε ψηλότερα στην κατάταξη” είπε πρώτος ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης.

“Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ βαριά” πρόσθεσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. “Εκατομμύρια κόσμου παρακολουθούν κάθε παιχνίδι και δε νομίζω πως έχουν πολλές ομάδες αυτή την πίεση, την καλή πίεση. Πρόκειται για σύλλογο με τεράστια ιστορία και πρέπει να παίζεις σκληρά σε κάθε παιχνίδι”.

Τέλος, ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως “θέλω η ομάδα να παλεύει σε κάθε παιχνίδι και μακάρι η χρονιά να είναι πετυχημένη. Σίγουρα στόχος είναι τα playoffs και πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε στη μάχη της πρόκρισης”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News