Πρίφτης για Χεζόνια: «Ξεφύγαμε από τη λογική έσοδα - έξοδα, πίστευα θα παραμείνει!»

Πρίφτης για Χεζόνια: «Ξεφύγαμε από τη λογική έσοδα - έξοδα, πίστευα θα παραμείνει!»

Η πρώτη συνέντευξη «ποταμός» του Δημήτρη Πρίφτη ως προπονητής του Παναθηναϊκού είναι γεγονός!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στο κανάλι του SDNA:

«Ο Χεζόνια είναι ξένος, ο Παπαπέτρου είναι Έλληνας. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά Εξαντλήσαμε τις πιθανότητες να κρατήσουμε τον δεύτερο. Και διαχειριστήκαμε σωστά το θέμα. Ο Νέντοβιτς, από την άλλη, είναι σε μια νευραλγική θέση και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε, γιατί είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα.»

«Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Νέντοβιτς καλύπτουν το μισό μπάτζετ και έχουμε να φροντίσουμε για άλλους 12 ποδοσφαιριστές. Πρέπει να «κόψει» το μάτι μου σε φθηνές επιλογές. Αυτή είναι η αποστολή μου για αυτό το καλοκαίρι.»

«Ο Χεζόνια είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και η επιρροή του στο παιχνίδι είναι τεράστια, αλλά η αναγκαιότητα του ελληνικού στοιχείου είναι υπαρκτή!»

«Θα έπρεπε να απευθυνθείτε και στον ίδιο (σ.σ τον Χεζόνια) για την ερώτηση, γιατί δεν έμεινε. Έκανα μια πολύ καλή συζήτηση μαζί του για το μπάσκετ. Όταν έκλεισα από αυτήν την επικοινωνία, είχα μια αισιοδοξία πως θα παραμείνει.»

«Κάναμε την καλύτερη δυνατή πρόταση προς εκείνον και ξεφύγαμε από τη λογική έσοδα – έξοδα για εκείνον. Η διοίκηση ήθελε να τον κρατήσει. Υπήρχε το ανασταλτικό στοιχείο του buy out!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News