Πρίφτης: «Δεν παίξαμε καλά»

Πρίφτης: «Δεν παίξαμε καλά»

Καθόλου ευχαστιστημένος με την απόδοση του Παναθηναϊκού δεν είναι ο

Ο τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε στο Φέρελ υποστηρίζοντας ότι αν και δεν είναι έτοιμος θα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντεξη τύπου

«Δεν έχω να πω πολλά. Δεν παίξαμε καλά».

Για την δημιουργία: «Η ασίστ γράφεται όταν η μπάλα μπαίνει στο καλάθι. Η δημιουργία υπάρχει. Η ασίστ είναι το τελευταίο στάδιο. Εμείς ψάχνουμε τα αμαρκάριστα σουτ. Το αν θα μπούν είναι άλλο θέμα. Η δημιουργία ως όρος είναι λίγο συγκεχυμένο στο μυαλό κάποιων».

Για τον Φέρελ: «Δεν είναι έτοιμος. Θα είναι με την ομάδα στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να δω την κατάστασή του. Χρειάζεται κάποιες μέρες στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Πρέπει να κοιμάται για παράδειγμα, γιατί με το τζετ λαγκ δυσκολεύεται. Έρχεται πρώτη φορά στην Ευρώπη. Να πω ότι δεν ήρθε να μας σώσει από κάτι αλλά να μας βελτιώσει».

Για την επιλογή των ξένων: «Το έχω ξανακάνει στην Ρωσία. Είχα 8-9 ξένους εκεί. Η ειδοποιός διαφορά είναι πως είχα απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Σε εμάς δεν διευκολύνει αυτό. Δεν βοηθάει στην συνοχή. Δεν είναι συμπαγής η ομάδα. Τα πράγματα οδηγούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Ο παίκτης πρέπει να το διαχειριστεί, κυρίως πνευματικά».

Για τον Χουγκάζ: «Έκανε μαζί μας προπονήσεις στην προετοιμασία. Έχει ταλέντο και έφεση στην επίθεση. Είναι θέμα δουλειάς, τα συστατικά υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε πολλούς παίκτες. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι για να γίνεις θετικός και αρνητικός».

Για το πότε περιμένει βελτίωση: «Είναι στιγμές που παίζουμε καλά όπως το β’ δεκάλεπτο με την Ρεάλ που δεχτήκαμε 12 πόντους ή με την Λαμποράλ το δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε δυνατά. Πρέπει να δουλέψουμε. Χρειάζεται επιμονή και επιμονή. Να πιεστούμε λίγο παραπάνω μεταξύ μας. Εξαρτάται και απο τους παίκτες και από τα στοιχειώδη αποτελέσματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News