Πρίφτης: «Δεν έχουμε ήσυχο ύπνο - Δεν δέχομαι να λένε πως δεν προσπαθούμε!»

Πρίφτης: «Δεν έχουμε ήσυχο ύπνο - Δεν δέχομαι να λένε πως δεν προσπαθούμε!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε καλή νοοτροπία. Μερικά στοιχεία από το σημερινό μας παιχνίδι πρέπει να μεταφέρουμε στα ευρωπαϊκά. Έρχονται 8-10 μέρες κρίσιμες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο παιχνίδι παρόλο, που δεν τα καταφέραμε μεσοβδόμαδα με την Ούνικς.»

«Ο Μαντζούκας είχε ίωση. Για να μην κατέβουν έντεκα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Θα έμπαινε ο Αβδάλας, αλλά είναι τραυματίας από το ματς στο εφηβικό.»

«Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Φέρελ. Εξήγησα γιατί δεν τον έβαλα στο ματς με την Ούνικς. Από κει και πέρα, έχουμε περιορισμό στους ξένους.»

«Όταν κάποιος μας αξιολογεί, πρέπει να εξετάζει τα δεδομένα. Κανείς δεν κοιμάται ήσυχος με αυτές τις εμφανίσεις. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν δέχομαι να λένε πως δεν προσπαθούμε.»

«Νιώθω ότι η πίεση είναι 80% εσωτερική δικιά μας. Προφανώς, θα υπάρξουν φωνές που θα μας κριτικάρουν. Για αυτό, και έκανε αυτό το μικρό σχόλιο πριν. Είναι λογικό και το καταλαβαίνουμε. Δεν έχουμε ήσυχο ύπνο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News