Πρίφτης: «Αυτό ήταν το κλειδί της αναμέτρησης»

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από τη Μπασκόνια στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ των «πράσινων» που στέρησαν τη νίκη από το «τριφύλλι».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως είδατε όλοι. Πήγε όπως πήγε στην τελευταία κατοχή, ήταν θέμα λεπτομερειών. Για να είμαστε ακριβείς, στο τέλος αυτό που αποδείχθηκε σημαντικό ήταν κάποια σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε, αυτά μας πήραν την ευκαιρία να επιτεθούμε και μαζί στην Μπασκόνια τη δυνατότητα να σκοράρει. Αυτό ήταν το “κλειδί” στο τέλος. Τουλάχιστον πολεμήσαμε στο δεύτερο μέρος, γυρίσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε. Δείξαμε το πνεύμα της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη, εμείς προχωράμε στο παιχνίδι που ακολουθεί (σ.σ.: εκτός έδρας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης)” ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την τελευταία κατοχή του τριφυλλιού, απάντησε:

“Η τελευταία κατοχή ήταν πάνω στον Ντάριλ Μέικον, να δημιουργήσει και να εκτελέσει αυτός στον οποίο θα κατέληγε η μπάλα. Εκείνη πήγε στον Νεμάνια Νέντοβιτς, αυτός πάσαρε την μπάλα στον Ιωάννη Παπαπέτρου και μετά βρέθηκε το σουτ. Διαχειριστήκαμε λάθος την τελευταία κατοχή. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο επιθετικοί. Επίσης, η Μπασκόνια είχε ένα φάουλ να δώσει, οπότε όλα κρίθηκαν σε ένα πικ εν ρολ με τον Ντάριλ Μέικον και το πώς το χειριστήκαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη γιατί ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκτέλεσε πάνω σε άμυνα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News