Πρίφτης: «Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη»

Πρίφτης: «Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι έγιναν λάθη στο δεύτερο μέρος, ενώ υποστήριξε ότι η συγκέντρωση και η απειρία προκαλεί τις κακές τρίτες περιόδους στα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλτικά

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς. Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα. Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Για την «κατάρρευση» του Παναθηναϊκού στην 3η περίοδο σε πολλά παιχνίδια: «Θα έλεγα επιγραμματικά πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία που υπάρχει από μεριάς μας. Φυσικά, πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News