"Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας"

"Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας"

Το έργο του Παναθηναϊκού Superfoods στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο οι «πράσινοι» καλούνται να αντιδράσουν, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης.

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι.

[ads2]

«Σίγουρα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μία τοπ επιπέδου ομάδα, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και πρέπει να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Από την πλευρά του, ο προσωρινός αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο, Γιώργος Βόβορας, είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο ρυθμός είναι στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Η ομάδα έρχεται από μία κακή εμφάνιση και πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News