«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια»

«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια»

Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα τόνισε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Κώστας Κότσαρης. «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στο Κύπελλο».

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό έχει στο μυαλό του ο Κώστας Κότσαρης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στην κάμερα της Nova και σχολίασε ότι είναι υψηλό το επίπεδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

[ads2]

Ο νεαρός πορτιέρο επεσήμανε ότι κόντρα στον Πανιώνιο (17/1, 19:30) πρέπει να συνεχιστεί το σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν ήταν το σκεπτικό μας μόνο να πάρουμε την πρόκριση. Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί με τα θετικά αποτελέσματα. Αλλά συνέβη αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε, να κρατήσουμε το ότι προκριθήκαμε».

-την κλήρωση με τον Ατρόμητο στους «8» της διοργάνωσης: «Και οι οκτώ ομάδες είναι από τις πρώτες θέσεις της Super League. Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

-το αν είναι ο μεγάλος στόχος το Κύπελλο: «Φυσικά και είναι. Πρέπει να το κυνηγήσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί ουσιαστικά είναι αυτό που μας έχει απομείνει».

-το ματς με τον Πανιώνιο: «Δύσκολο παιχνίδι, είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν ο Πανιώνιος. Και η απουσία του κόσμου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την καινούργια προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

-το αν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης από τον Πανιώνιο, τώρα που δεν έχει τον Μπουμάλ: «Κάνουν μια καλή προσπάθεια ομαδικά, με πολλούς Έλληνες νεαρούς παίκτες και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό, διότι είναι. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος,. Ξεχωρίζει η ομάδα στον Πανιώνιο».

-το αν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό η απουσία (λόγω τιμωρίας) του κόσμου: «Νομίζω ότι μας επηρεάζει και το έχουμε δείξει αυτό και μακριά από την έδρα μας. Είναι μια πραγματικότητα αυτή, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου».

-την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του: «Ξεκίνησε άσχημα η χρονιά για εμένα, είχα τραυματισμό που με κράτησε αρκετό καιρό έξω. Έχω επανέλθει και βρίσω τα πατήματα μου και πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και γίνομαι καλύτερος αυτήν τη στιγμή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News