Πρέπει να συνέλθει, τώρα που αρχίζουν τα επίσημα!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που σε ανεβάζει επίπεδο

O Oκάρο Ουάιτ ακόμα ψάχνεται στο γήπεδο. Έχει έρθει να καλύψει το κενό του Ντίνου Μήτογλου κι όσο δεν αποδίδει η μουρμούρα μεγαλώσει αφού μιλάμε για ένα κομβικό πόστο για την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε μαζί του τον μέχρι πρότινος παίκτη του στην Ούνιξ (ο Αμερικανός τον αποκαλεί…πατέρα) με τον 29χρονο να μετράει στη Ρωσία 10,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21 ματς του EuroCup και 11,7 πόντους-5,2 ασίστ σε 26 ματς στην VTB.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και NBAer, αγωνιζόμενος σε Χιτ και Ουίζαρντς όπου μέτρησε 44 ματς με 2,7 πόντους και 2,2 ριμπάουντ, ήταν η τρίτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Ντάριλ Μέικον και Κέντρικ Πέρι, αλλά σε βαθμό σημαντικότητας είναι ο νο1 στα ματιών όλων, ειδικά αν δεν έρθει ο πλέι-μέικερ που το κλαμπ αναζητά εδώ και 2 χρόνια!

Άφησε κληρονομιά ο Ντίνος φεύγοντας για Ιταλία με τον Αμερικανό να καλείται να μπει στα παπούτσια του. Ακόμα δεν τα καταφέρνει αλλά το ζήτημα είναι να βρεθεί σε καλή κατάσταση όταν αρχίσουν τα επίσημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News