Οι πρεμιέρες του Παναθηναϊκού στα play off

Οι πρεμιέρες του Παναθηναϊκού στα play off

Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στις πρεμιέρες του στα πλέι οφ. Δείτε αναλυτικά…

2007/08 Άρης – Παναθηναϊκός 1-1

O Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Σέρχιο Κόκε να βάζει μπροστά τους «κίτρινους» και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει τρία λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

[ads2]

2008/09 ΠΑΟΚ – Παναθηναικός 0-1

Ο παναθηναϊκός με ένα πανέμορφο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τούμπα.

2010/11 ΠΑΟΚ – Παναθηναικός 2-1

Στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης της περιόδου 2010/11 ο Παναθηναϊκός γνώρισε την μοναδική του ήττα σε πρεμιέρα ως τώρα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με σκορ 2-1.

2011/12 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1

η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητo. Μάλιστα οι Περιστεριώτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με τον Πίτου Γκαρσία να ανοίγει στο σκορ μόλις στο 4’ . Ο Τοτσέ στο 55’ έφερε το ματς στα ίσια και παρά την πίεση του «τριφυλλιού» για ένα δεύτερο γκολ δεν άλλαξε κάτι.

2013/14 Ατρόμητος – Παναθηναικός 1-1

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τα play off της περιόδου 2013/14 με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μάλιστα το γκολ για τους «κυανόλευκους» είχε πετύχει ο μετέπειτα «πράσινος» Στάθης Ταυλαρίδης στο 56’ ισοφαρίζοντας το γκολ του Μεχντί Αμπέντ από το 16’.

2014/15 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναικός 0-4

Με μία επιβλητική εκτός έδρας επικράτηση με 4-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα την σεζόν 2014/15 ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι και η πιο ευρεία νίκη που εχει πετύχει το «τριφύλλι» σε πρεμιέρα play off. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πέτυχαν οι Σίφεντελντ, Καρέλης (2) και Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News