Πρεμιέρα με το... δεξί για Βάθκεθ στον Παναθηναϊκό Β'

Πρεμιέρα με το... δεξί για Βάθκεθ στον Παναθηναϊκό Β'

Την πρώτη του νίκη σαν προπονητής του Παναθηναϊκού Β’ πέτυχε ο Βάθκεθ στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο με τον Αθανασακόπουλο, μεγάλο πρωταγωνιστή, να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο μέρος στον Ασπρόπυργο κόντρα στον ΟΦ. Ιεράπετρας. Ο Τσιριγώτης το 3-0, μείωσε με αυτογκόλ του Βαγιαννίδη ο ΟΦ. Ιεράπετρας.

Όλα τα είχε το… μη τηλεοπτικό παιχνίδι του ΠΑΟ Β’ απέναντι στον ΟΦ. Ιεράπετρας. Τέσσερα γκολ , πέναλτι, δοκάρι, ένα σκληρό τραυματισμό και ξέφρενο ρυθμό παιχνιδιού.

Το Τριφύλλι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ του Αθανασακόπουλου, έπειτα από ασίστ του Κρυπαράκου στο 23ο λεπτό. Ο Χριστογεώργος απέκρουσε πέναλτι στη συνέχεια σε πέναλτι που έκανε ο Τουρκοχωρίτης. Στο 32′ ο Αθανασακόπουλος διπλασίασε τα τέρματά του και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Βάθκεθ.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον άσχημο τραυματισμό του Μαρτίνη, ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο του Ασπρόπυργου. Στο β’ μέρος οι πράσινοι μπήκαν με την ίδια διάθεση και έφθασαν στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος με τον Τσιριγώτη.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σχετικά γρήγορα σε 3-1 (αυτογκόλ Ρόμπι), ενώ στη συνέχεια είχαν και δοκάρι με σουτ του Ντι Λορέντζο.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟ Β’ προσπέρασε στη βαθμολογία τον ΟΦ. Ιεράπετρας και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός Β’ (Χαβιέρ Βάθκεθ): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Ρόμπι, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αγιούμπ, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης

Ο.Φ.Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Καρδάρης, Τορίμπιο, Βούο, Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ, Αντερεγκέν, Νεκούλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News