Πρεμιέρα με νίκη στη Λεωφόρο!

Πρεμιέρα με νίκη στη Λεωφόρο!

Το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου, η Κ19 του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Καρβούνης έδωσε στο πρώτο μέρος το προβάδισμα στο Τριφύλλι με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τζαβίδα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους πριν την ανάπαυλα όμως στις κυριότερες αυτών, οι Νιάρχος, Τζαβίδας και Μπιλάλ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τζαβίδας με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0, ενώ στη συνέχεια το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1. Οι Πράσινοι δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αντιθέτως, ήταν αυτοί που είχαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές για να πετύχουν τρίτο τέρμα, χωρίς όμως να τις αξιοποιήσουν.

Πλέον, η Κ19 του Παναθηναϊκού στρέφει την προσοχή της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν το προσεχές Σαββατοκύριακο κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Οικονομάκης, Πορφυρόπουλος, Κούτσιας, Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης, Μπιλάλ, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Νιάρχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι: Νικολάου, Ζαφείρης, Παυλάκης, Βόσσος, Κωστόπουλος, Φρόκου, Πουλιανός, Στόιος, Δημοσθενιάδης, Μακροδημήτρης, Τόρρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News