Πράξεις, πράξεις, πράξεις!

Το προφίλ του προέδρου που θα επιλέξει ο Πιεμπονγκσάντ - Δεν θα είναι από το ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να περάσει και τυπικά στα χέρια της “Pan Asia” από στιγμή σε στιγμή και ο κόσμος του Παναθηναϊκό θα πρέπει να δει πράξεις, και όχι μεγάλα λόγια, από τους Ασιάτες ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα πρώτα δείγματα πράξεων θα πρέπει να αρχίσουν να φαίνονται από τη φετινή σεζόν, με την ΠΑΕ να οφείλει να ξεκινήσει την…επόμενη χρονιά με το μικρότερο δυνατό χρέος (αν είναι δυνατόν να έχει μηδενιστεί τελείως, τότε θα μιλάμε για το ιδανικό), ενώ παράλληλα θα πρέπει να μπουν τα πρώτα χρήματα στην ΑΜΚ που θα κηρυχθεί στις 21/9. Επιπλέον, η επιστροφή της…κανονικότητας θα είναι ένα θετικό σημάδι, ενώ τυχόν μείωση ή εξάλειψη της ντροπιαστικής ποινής της UEFA θα αποτελεί εξαιρετικό βήμα.

Φυσικά, όλα αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ευελπιστούμε τους επόμενους μήνες να έχουμε δει τα πρώτα ισχυρά δείγματα γραφής.

Υ/Γ: Αρκετό ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της ΕΕΑ για την “Pan Asia”. Η ΕΕΑ θα εκδώσει δημόσιο έγγραφο που θα μας βοηθήσει να μάθουμε ποιοι θα χρηματοδοτήσουν την ομάδα, πέρα της “BAC-TERO”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News