Πράσινος ο Μαμούτε

Πράσινος ο Μαμούτε

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι «πράσινοι» είναι μια ανάσα απ’ την απόκτηση του Γιούρι Μαμούτε με τη μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο για τους επόμενους 18 μήνες! 

Φωτιές ανάβει ο Βραζιλιάνικος ραδιοφωνικός σταθμός Rádio Bandeirantes, που αποκάλυψε deal του Παναθηναϊκού με τον Γιούρι Μαμουτέ ή Σόουζα Αλμέιδα.

[ads2]

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνος υπάρχει συμφωνία για δανεισμό του 20χρονου επιθετικού από την Γκρέμιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης δανεικός στην Μποταφόνγκο, ενώ αναμενόταν να δοθεί παραχωρηθεί στην Αλ Καντισιγιάχ στην Σαουδική Αραβία.

Προτιμήθηκε, ωστόσο, να δοθεί στον Παναθηναϊκό. Το Μαμουτέ είναι παρατσούκλι που έδωσαν οι Βραζιλιάνοι και βγαίνει από το… μαμούθ για τον όγκο και τη δύναμη που έχει ο 20χρονος εντός περιοχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News