Πράσινο... ντου και διαμαρτυρία στον ΣΥΡΙΖΑ Χίου 

Πράσινο... ντου και διαμαρτυρία στον ΣΥΡΙΖΑ Χίου 

Με παράσταση διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Υπουργού Αθλητισμού και της Κυβέρνησης Τσίπρας, σημαδεύτηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τα “κόκκινα δάνεια”, το βράδυ της Τετάρτης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Τη σχετική ήρεμη ατμόσφαιρα διέκοψαν τα συνθήματα των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Χίο, που με πανό απλώνοντας πανό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της “Θύρας 13” έπειτα από απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού.

[ads2]

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι διαμαρτυρόμενοι θέλησαν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου πραγματοποιούταν η εκδήλωση προκειμένου να συναντηθούν τόσο με τον Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη όσο και με τη συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο Βάσω Μιχαλοπούλου.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο Βουλευτής συνάντησε τους διαμαρτυρόμενους λίγα λεπτά αργότερα ενώ του επιδόθηκε και ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Το ψήφισμα

“Με αφορμή το κλείσιμο της “θύρας 13 “με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού ο σύνδεσμος φιλάθλων του παναθηναϊκού Χίου θα ήθελε να καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία προς τον βουλευτή Χίου όσο και  προς τη συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο.

Αρχικά θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ομάδα μας και φίλαθλοι μας έχουν στοχοποιηθεί επανειλημμένα από την πολιτεία, η οποία αντί να ασχοληθεί με την επίλυση σημαντικών προβλημάτων και την παραδειγματική τιμωρία της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, προέβη σε μία κίνηση με καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν σπουδαία και επείγοντα θέματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα όπως διαφθορά, στημένοι αγώνες, διαιτησία. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την επισήμανση ότι, αν και υφυπουργός είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσει η παθογένεια που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου και να επικρατήσει επιτέλους ισονομία, στην πράξη βλέπουμε ότι μόνο ο Παναθηναϊκός τιμωρείται πολύ αυστηρά.

Αντίθετα άλλες ομάδες σε παρόμοιες περιπτώσεις μενουν ατιμώρητες με την ανοχή διαιτητών, παρατηρητών, αθλητικών δικαστών και εισαγγελέων. Ακόμα δεν έχει περάσει απαρατήρητο ότι σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία για τη χώρα, που ταλανίζεται από οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ο υπουργός δίνει μία αυστηρότατη και πρωτάκουστη τιμωρία στην ομάδα μας. Είναι φανερό ότι γίνεται έντονη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα μείζονος σημασίας ζητήματα και ότι υπουργός επιχειρεί να αποδείξει ότι το κράτος λειτουργεί”.

dsc07776

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News