«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΜΠΑΜ: Συμφωνία με Βέρμπιτς - Μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα!

«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΜΠΑΜ: Συμφωνία με Βέρμπιτς - Μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα!

Έτοιμος να πυροδοτήσει δεύτερη βόμβα με την απόκτηση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Αντράζ Σποράρ!

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ακόμα και τις προσεχείς ώρες να βρίσκεται στην Αθήνα για το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στο τριφύλλι, μια και έχει ήδη αποσπάσει τη συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση ενός ακόμη πολύ σημαντικού «deal».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό της μεσαίας γραμμής, αλλά μπορεί να υποστηρίξει και ρόλο επιτελικού μέσου.

Διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα και πλούσιο βιογραφικό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάψει εδώ και ένα μήνα το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News