«Πρασινίζει» ο Παλάσιος - Υποχωρεί η Ιντεπεντιέντε!

«Πρασινίζει» ο Παλάσιος - Υποχωρεί η Ιντεπεντιέντε!

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, καθώς η Ιντεπεντιέτε έριξε σημαντικά τις απαιτήσεις της από τα 2 εκατ. ευρώ στο 1,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Ιντεπεντιέντε έριξε κατά 25% τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να διατηρούν, όμως, το ίδιο ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ του Παναθηναϊκού μπήκε στο… μάτι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον σύλλογο να κάνει την υπέρβαση στο οικονομικό για να τον αποκτήσει. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν από τις 800 χιλ. ευρώ κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ με την Ιντεπεντιέντε να βάζει ως βάση το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η οικονομική διαφορά των 300 χιλ. ευρώ, δεδομένης της έντονης επιθυμίας του Σέρβου προπονητή για την απόκτηση του Παλάσιος, λογικά, θα «γεφυρωθεί» και ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News