Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Σάντρα Πέργκελ!

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Σάντρα Πέργκελ!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σάντρα Πέργκελ για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη για τη γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ, χάρη στη συνδρομή της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος».

Η 33χρονη αθλήτρια έχει πλούσιο βιογραφικό και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να εκπληρώσει τους στόχους του. Συμμετείχε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο ατομικό αλλά και στο ομαδικό.

Έχει μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς το έχει κατακτήσει δύο φορές το 2007 και το 2015 στο ατομικό.

Παράλληλα το 2015 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό γυναικών ενώ το 2021 κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 στο ατομικό. Επιπλέον κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 στο mixed.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πέργκελ τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, μια ομάδα που είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη σε διαφορετικά αθλήματα. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News